Wie ben ik?

"Wie ben ik?" Is natuurlijk een grote vraag en is lastig te beantwoorden op het internet. Ik ben een man en woon in Nijmegen. Daarnaast heb ik een vriendin met wie ik mijn reizen maak. Samen met haar ben ik naar Zuid-Afrika geweest, maar ook naar Spanje, Thailand en Maleisië. Verder ben ik overwegend druk, altijd actief en kan ik moeilijk stilzitten. Ik ben verzot op reizen en alles er omheen, maar heb geen onbeperkt budget. Daarom ben ik mijzelf meer gaan verdiepen in de wereld van het goedkoop reizen.

Ik ben eigenlijk gedurende de week altijd bezig met sporten, reizen en reizen uitzoeken. Daarnaast ben ik aan het werk en doe ik hard mijn best om ook nog eens gewoon in het dagelijkse leven deze website te onderhouden. De bedoeling van mij is dat ik zo vaak mogelijk wat update, maar dat ligt vaak stil doordat ik dan weer eens weg ben op vakantie.

Deze website is er als hobbyprojectje en is voornamelijk bedoelt om jullie - als andere reizigers - te informeren! Wie ik ben, dat zal ook blijken uit alle blogs en posts. Blijf dus goed op de hoogte!